Супа с печурки и бутерки със сирене и спанак
Лора и Стоян
фенера и костите от 1 пиле 2 с. л. брашно 2-3 с. л. натурално пшенично нишесте 3-4 стръка магданоз 1 яйце 2 кубчета пилешки бульон със зеленчуци 1/4 буркан стерилизирани домати 2 картофа 3 стръка праз 50-80 г макарони 1 ч. л. соев сос |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...