Виенска картофена супа
Лора и Стоян
200 г печурки 2-3 с. л. замразен спанак 80 г твърдо сирене 1 ч. л. сол 1 ч. л. къри 1 к. ч. кисело мляко 1 дафинов лист 10 зърна черен пипер 7-8 стръка копър 1 глава лук 1 скилидка чесън 2 картофа 1 лист бутертесто (200 г) 30 г масло 1 ч. л. олио |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...