Дробчета в пикантен сладко-кисел сос
Лора и Стоян
![]() |
4 домата 1 морков 1 глава лук 1 скилидка чесън 4-5 стръка магданоз 2-3 с. л. олио 1 ч. л. суха мащерка 1/2 ч. л. захар |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...