Шоколадова "Коледна звезда"
Лора и Стоян
![]() |
125 мл прясно мляко 40 г краве масло 80-100 г натурален шоколад 1 доза бостънски крем 5 големи яйца 1/4 ч. л. сол 1/4 ч. л. захар 140 г брашно 115 г краве масло (нарязано на парчета) 40 мл прясно мляко |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2014 Това е рецепта за еклери класически тип,
Кремът се приготвя така :
Разбийте жълтъците и захарта на сняг .
Добавете ги към млякото и разбъркайте добре . Прибавете постепенно брашното и нишестето , сложете и ванилиите .
Смесете всичко много добре с интензивно разбъркване .
Сложете готовата смес на котлона и на много слаба степен варете крема до сгъстяването му .
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тук трябва да се намеси Камелия :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Немога да разбера кои от продуктите са за тестото и кои за глазурата
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...