Шоколадова "Коледна звезда"
Нашите кулинари






| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2014 Това е рецепта за еклери класически тип,
Кремът се приготвя така :
Разбийте жълтъците и захарта на сняг .
Добавете ги към млякото и разбъркайте добре . Прибавете постепенно брашното и нишестето , сложете и ванилиите .
Смесете всичко много добре с интензивно разбъркване .
Сложете готовата смес на котлона и на много слаба степен варете крема до сгъстяването му .
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тук трябва да се намеси Камелия :)
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Немога да разбера кои от продуктите са за тестото и кои за глазурата
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...