Спаначени крекери с пастет и моркови
Лора и Стоян
500 г брашно 1/2 кубче жива мая 300 мл хладка вода 1 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 10 г сол 1 щипка захар брашно за размесване | за гарниране: 200 г чери домати 100 мл зехтин „Екстра върджин“ 1 ч. л. сух риган сол и черен пипер на вкус |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2017 За първи път я правя и се получи страхотна, аромата е невероятен
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2016 Сложих и саламче,маслинки и краставички стана много вкусна
| ![]() |
14. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2016 Много вкусна и мека. Аз добавих и малко от любимата ми моцарела.
| ![]() |
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2016 Направих я с три вида брашно: бяло, от лимец и пълнозърнесто. Правя тази рецепта за пореден път!
| ![]() |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2015 Стана хубава,но не я направих с бяло брашно,което бе грешка от моя страна, исках да е по-диетична ама не ми допадна вкуса на тъмното брашно. Другия път определено ще е с бяло брашно. Сложих и маслини.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...