Спаначени крекери с пастет и моркови
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2017 За първи път я правя и се получи страхотна, аромата е невероятен
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.12.2016 Сложих и саламче,маслинки и краставички стана много вкусна
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 04.12.2016 Много вкусна и мека. Аз добавих и малко от любимата ми моцарела.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 11.09.2016 Направих я с три вида брашно: бяло, от лимец и пълнозърнесто. Правя тази рецепта за пореден път!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2015 Стана хубава,но не я направих с бяло брашно,което бе грешка от моя страна, исках да е по-диетична ама не ми допадна вкуса на тъмното брашно. Другия път определено ще е с бяло брашно. Сложих и маслини.
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...