Здравословен хляб с ръж и елда
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2022 Чудесна идея!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2022 Всеки път става много вкусна!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2022 Лесна и вкусна, но малко тежка поради многото зехтин - има и вътре, и отгоре 2 пъти, както и по тавата.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2022 Лесна и вкусна!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2021 Здравейте, Ралица. Втасването е процес, който много зависи от температурата в помещението, колкото по-топло е, толкова по-бързо втасва. Не можем да дадем точно време, тестото трябва да удвои обема си. Поздрави от нас!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...