Здравословен хляб с ръж и елда
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.12.2022 Чудесна идея!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 30.08.2022 Всеки път става много вкусна!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 17.04.2022 Лесна и вкусна, но малко тежка поради многото зехтин - има и вътре, и отгоре 2 пъти, както и по тавата.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 02.01.2022 Лесна и вкусна!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2021 Здравейте, Ралица. Втасването е процес, който много зависи от температурата в помещението, колкото по-топло е, толкова по-бързо втасва. Не можем да дадем точно време, тестото трябва да удвои обема си. Поздрави от нас!
|
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...
Първите автомати за разделно събиране на пластмасови бутилки и кенове вече ви очакват в Kaufland...