Мидена чорба с доматен бульон
Лора и Стоян
![]() |
250 г печурки 1 ч. ч. фиде 10 листа пресен джоджен 3 стръка пресен лук 1 корен джинджифил (50 г) 2-3 с. л. олио 2 с. л. соев сос 1/2 ч. л. сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...