Гювеч "Фуете"
Лора и Стоян
![]() |
60–70 г краве масло 100 г кашкавал 100 г сирене „Пармезан” 2 с. л. брашно 60 г краве масло 500 мл олио за пържене 4 патладжана запържени домати и чушки за украса 1 кубче зеленчуков бульон 3 с. л. доматено пюре 1 с. л. брашно 1 морков 1 кг агнешки бут 1 глава лук 200 мл прясно мляко |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...