Чорба от зелен фасул
Лора и Стоян
![]() |
2 картофа (400 г) 1 ч. ч. олио за намасляване 4-5 стръка магданоз 4-5 стръка копър 7-8 с. л. брашно 2 яйца 1 червена чушка 1-2 моркова (100 г) 1 тиквичка (400 г) 1-2 щипки сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...