Агнешки кюфтета с картофи в доматен сос
Лора и Стоян
![]() |
500-600 г свинско месо от бут 500-600 г кисело зеле 100 г бекон 50-60 г лук 200 г заквасена сметана 1 с. л. брашно 1 ч. л. червен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...