Португалски тарталети
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2020 Страшно бърза и вкусна закуска се получи!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2017 Здравейте, Диляна! Правя почти същите банички, като понякога добавям в плънката и ким. Харесва ми да се усеща наличието на сирене и извара и затова се впечатлих от предложеното от Вас количество. Обикновено слагат по 300 г и се чудя дали готовият продукт не наподобява баничка, приготвена в баничарница.))) Моята баба казваше, че ако в една баница има достатъчно масло, яйца и най-вече сирене, няма начин да не се постигне отличен резултат.)))) Поздравления!))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.12.2016 Ето ги сладурчетата
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...