Как да направим мъфините отново сочни?
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.08.2016 Моцарелата се топи от висока температура, а не се превръща в гумена топка.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2015 В горещата тенджера не се слага моцарелата, а саламурата от моцарелата
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2015 В горещата тенджера моцарелата се превърна в гумена топка, а саламурата е твърде рядка за сос. Съжалявам, но това не е от добрите ви идеи.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Много добра идея! Ето го и бързия обяд!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...