Капама чорба

Дата: 20.12.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г телешки джолан (с кост)
300 г свински джолан (без кост)
500 г кисело зеле
200 г сурова пикантна наденица
100 г ориз
40 г свинска мас
1 л зелев сок
2 стръка праз
1 глава червено цвекло
1 ч. л. черен пипер на зърна
 

Начин на приготвяне:
1
Капама чорбаТелешкото и свинското месо се заливат с около 2 л вода и се варят до готовност.
2
Капама чорба 2Празът се нарязва наедро и се запържва в маста.
3
Капама чорба 3Прибавя се обеленото и нарязано на кубчета цвекло. Налива се зелевият сок и се готви, докато зеленчуците омекнат.
4
Капама чорба 4Добавят се зърната черен пипер, оризът и нарязаното на кубчета зеле. Готви се около 30 минути и се налива бульонът от варенето на месото.
5
Капама чорба 5Наденицата се запича на сух тиган, след което се реже на шайби.
6
Капама чорба 6Трите вида месо се слагат в супата. Готви се още около 15 минути и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта