Кашкавал

Дата: 25.03.2003
Източник: Бон Апети
Кашкавал
 
Необходими продукти:
5 л прясно мляко
2 кг кисело мляко
7 с. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
КашкавалПрясното мляко се налива в тенджера и се кипва.
2
Кашкавал 2След като млякото заври, се прибавят киселото мляко и солта. Разбърква се и се оставя да ври 15 минути.
3
Кашкавал 3Сместа се прехвърля в тензух и се оставя да се отцежда 1 ден, като отгоре се слага тежест.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


138 ДУШИ ОНЛАЙН
Цветелина Фуклева се регистрира в сайта.
Iliyana Teneva се регистрира в сайта.
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта