Кашкавал

Дата: 25.03.2003
Източник: Бон Апети
Кашкавал
 
Необходими продукти:
5 л прясно мляко
2 кг кисело мляко
7 с. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
КашкавалПрясното мляко се налива в тенджера и се кипва.
2
Кашкавал 2След като млякото заври, се прибавят киселото мляко и солта. Разбърква се и се оставя да ври 15 минути.
3
Кашкавал 3Сместа се прехвърля в тензух и се оставя да се отцежда 1 ден, като отгоре се слага тежест.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


197 ДУШИ ОНЛАЙН
Pavlina Koleshova коментира рецептата Тутманик
Joanna1309 публикува рецептата Пица с песто
Анна коментира рецептата Крем супа от боб
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Щрудел с круши
Василка Чобанова се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Руло „Стефани“
Ками Георгиева се регистрира в сайта.
We Believe се регистрира в сайта.
Динко Жечев се регистрира в сайта.
Asen Pidov се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта