Таратор с тиквички
Лора и Стоян
200-250 г оранжева леща 50 г брашно 50 г масло 1 глава лук 2 кубчета пилешки бульон |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2014 Можете да я опитате навсякъде в Турция. Няма къща или заведение, където да не ви я предложат. Важно е че супата е и вкусна.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...