Спаначена яхния (Няма-няма)
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2017 Пропуснали сте да напишете кога се добавя чубрицата :)
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2017 Страхотна леща, за първи път правя и се получи уникално.
Добавих и малък обелен домат и две лъжици брашно, ние я обичаме по-гъста.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2017 Много вкусна стана лещичката! Браво :-)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2016 Много добре се получи.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2015 Всичките ми опити до сега да сготвя леща са били пълен провал докато не открих тази рецепта! Резултата е безупречен и съм много доволна че най-накрая намерих РЕЦЕПТАТА! Сърдечни благодарности!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...