Спаначена яхния (Няма-няма)
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2017 Пропуснали сте да напишете кога се добавя чубрицата :)
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
04.09.2017 Страхотна леща, за първи път правя и се получи уникално.
Добавих и малък обелен домат и две лъжици брашно, ние я обичаме по-гъста.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2017 Много вкусна стана лещичката! Браво :-)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.01.2016 Много добре се получи.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 24.11.2015 Всичките ми опити до сега да сготвя леща са били пълен провал докато не открих тази рецепта! Резултата е безупречен и съм много доволна че най-накрая намерих РЕЦЕПТАТА! Сърдечни благодарности!
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...