Мъфини с шунка и кашкавал
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2023 Получи се чудесен хляб. Много вкусен, истинско изкушение.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2016 Кората на хляба стана много твърда.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2016 Проблемът ми беше, че кората трябваше да изгори, за да се изпече отвътре.... може би го напраавих по - дебел отколкото трябва. Иначе стана вкусен.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2016 Колко см трябва да е тигана?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.04.2016 Ще се получи ли хляба ако брашното е тип 500?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...