Мариновано червено цвекло

Източник: Бон Апети
Дата: 11.11.2002
Мариновано червено цвекло
 
Необходими продукти:
700 г червено цвекло
50 мл малинов (ябълков) оцет
1/2 глава лук
10 с. л. олио
1-2 зърна карамфил
1 ч. л. ким
1 с. л. захар
1 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Мариновано червено цвекло
Цвеклото се вари 30-40 минути (докато омекне). След това се обелва.
2
Мариновано червено цвекло 2
Приготвя се марината, като посочените съставки се смесват добре. Цвеклото се оставя да престои в маринатата 24 часа, преди да се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


165 ДУШИ ОНЛАЙН
T. T. коментира рецептата Мус от тиква с орехово тофе
AniIvanova се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Френски багети
Николай се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: