Шаран плакия с карфиол
Лора и Стоян
![]() |
1/2 кг филе от мерлуза 3-4 стръка копър 50 мл прясно мляко 50-80 г сирене 1 яйце 600-700 г картофи 2-3 щипки розмарин 2-3 щипки мащерка 3-4 стръка магданоз 1-2 скилидки чесън 2-3 с. л. зехтин 1 голяма глава кромид лук 1-2 домата масло за намазване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...