Понички с портокалова глазура и бадеми
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2015 Много добре ми се получи Прасковената торта! Опасявах се, че ще стане суха, но напротив - беше просто идеална! :)
Но аз сложих малко повече пудра захар. Също така разделих крема 2:1 и към по-малкото добавих какото. Какаовият крем не използвах за украса, а над втория блат. По този начин малко я раздвижих :)
Добре се получи!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...