Понички с портокалова глазура и бадеми
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2015 Много добре ми се получи Прасковената торта! Опасявах се, че ще стане суха, но напротив - беше просто идеална! :)
Но аз сложих малко повече пудра захар. Също така разделих крема 2:1 и към по-малкото добавих какото. Какаовият крем не използвах за украса, а над втория блат. По този начин малко я раздвижих :)
Добре се получи!
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...