Толсотолоб с мармалад от лимони и гарнитура от печени пълнени картофи
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2018 За първи път сготвих шаран и се получи много добре. Рецептата е лесна. Понеже не намерих малки лукчета, сложих обикновен лук, нарязан на шайби, към който добавих малко вода, тъй като използвах по-голяма тава за печене. Към лука добавих и стафиди, за да подсиля леко сладникавия вкус, който на мен лично много ми допада. Следващия път бих сложила двойна доза лук, тъй като запечен, в комбинация с емулсията, с която се залива шаранът, става много вкусен.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2015 Да, Мирослав, разбира се, може да се използва узо.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2015 Много вкусна плънка и шаранът се изпече идеално. Толкова бързо свърши, че не успях да го снимам :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2015 Страхотен стана. Аз го пекох по друг начин, в/у лозови клонки и по малко от 2 часа. Плънката е много вкусна! занапред ще да се прави!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2015 Мислех си, че два час във фурната ще са много, но се получи много вкусно. Облизах ме си пръстите. Наздраве на именниците!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...