Толсотолоб с мармалад от лимони и гарнитура от печени пълнени картофи
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2018 За първи път сготвих шаран и се получи много добре. Рецептата е лесна. Понеже не намерих малки лукчета, сложих обикновен лук, нарязан на шайби, към който добавих малко вода, тъй като използвах по-голяма тава за печене. Към лука добавих и стафиди, за да подсиля леко сладникавия вкус, който на мен лично много ми допада. Следващия път бих сложила двойна доза лук, тъй като запечен, в комбинация с емулсията, с която се залива шаранът, става много вкусен.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2015 Да, Мирослав, разбира се, може да се използва узо.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2015 Много вкусна плънка и шаранът се изпече идеално. Толкова бързо свърши, че не успях да го снимам :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2015 Страхотен стана. Аз го пекох по друг начин, в/у лозови клонки и по малко от 2 часа. Плънката е много вкусна! занапред ще да се прави!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2015 Мислех си, че два час във фурната ще са много, но се получи много вкусно. Облизах ме си пръстите. Наздраве на именниците!
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...