Омлет с мента и домашен кашкавал

Дата: 12.10.2017
ТИТЛА: Помощник готвач
Омлет с мента и домашен кашкавал
 
Необходими продукти:
2 яйца
10 г прясна мента
100 г домашен кашкавал
1/2 ч. л. универсална зеленчукова подправка
2 с. л. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват в дълбок съд.
2
Добавят се наситнената мента, настърганият кашкавал и универсалната зеленчукова подправка.
3
Сместа се изсипва в предварително намазан със зехтина и сгорещен тиган.
4
Оформя се омлет и леко се запържва. Обръща се с шпатула и се запържва и от другата страна.
5
Изважда се от тигана (отново с помощта на шпатула) и се поднася.


Съвет:
Консумира се топъл.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карина Младенова се регистрира в сайта.
Ренета Петрова се регистрира в сайта.
Диана Гочева коментира рецептата Лесен кекс
Berry_Diana се регистрира в сайта.
Рени Милянчева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта