Заешки дроб по плевенски
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2016 Рецептата е добра и предразполага към творчество. Месото става по-сухо сравнено със заек, приготвен в гърне. Заслужава си да опитате - върви страхотно с вино розе.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Промените, които направих спрямо това, което се яде у нас: вместо гъши гърди, сложих свински, гъбите замених с морков. Стана много вкусно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2013 Става много вкусно. Вместо гъши гърди слагам свински пушени и вместо ориз слагам гъби. В къщи е любимия заек по домашному.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2013 Страхотна рецепта :)
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...