Пълнена пъстърва

Дата: 16.12.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 пъстърви
200 г печурки
50 г сурово пушен бекон
1/2 глава лук
1 зелена чушка
1 морков
3 стръка мащерка
2 скилидки чесън
4 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнена пъстърваБеконът се нарязва на кубчета, слага се в студен тиган и се оставя на котлона, да пусне мазнина и да се запържи.
2
Пълнена пъстърва 2Морковът, лукът, чушката и чесънът се почистват и се нарязват наситно.
3
Пълнена пъстърва 3Печурките се белят и се режат на кубчета.
4
Пълнена пъстърва 4Щом беконът стане златист и пусне достатъчно мазнина, се прибавят лукът и морковът.
5
Пълнена пъстърва 5Когато и те се запържат, идва ред на чесъна и чушката.
6
Пълнена пъстърва 6Накрая се запържват и гъбите. Овкусява се със сол, черен пипер и мащерка.
7
Пълнена пъстърва 7Рибата се овкусява отвътре и отвън със сол и черен пипер и се пълни със сместа.
8
Пълнена пъстърва 8Поставя се в тава, застлана с пергаментова хартия, полива се със зехтин и се пече 10–15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

25.02.2017
Много вкусна рибка, определено ми стана любима рецепта! ☺
6.
Изпрати
лично съобщение

24.03.2016
Много сочна и вкусна :)
5.
Изпрати
лично съобщение

05.03.2016
много лесна и бърза рецепта , но и вкусна :) ако добавите и орехи става страхотно :)
4.
Изпрати
лично съобщение

02.03.2016
Добре се получи
3.
Изпрати
лично съобщение

09.02.2016
Поредната страхотна рецепта! Невероятно вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта