Пълнена пъстърва

С богата и апетитна плънка
Източник: Бон Апети
Дата: 30.06.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 пъстърви
200 г печурки
50 г сурово пушен бекон
1/2 глава лук
1 зелена чушка
1 морков
3 стръка мащерка
2 скилидки чесън
4 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Пълнена пъстърва
Беконът се нарязва на кубчета, слага се в студен тиган и се оставя на котлона, да пусне мазнина и да се запържи.
2
Пълнена пъстърва 2
Морковът, лукът, чушката и чесънът се почистват и се нарязват наситно.
3
Пълнена пъстърва 3
Печурките се белят и се режат на кубчета.
4
Пълнена пъстърва 4
Щом беконът стане златист и пусне достатъчно мазнина, се прибавят лукът и морковът.
5
Пълнена пъстърва 5
Когато и те се запържат, идва ред на чесъна и чушката.
6
Пълнена пъстърва 6
Накрая се запържват и гъбите. Овкусява се със сол, черен пипер и мащерка.
7
Пълнена пъстърва 7
Рибата се овкусява отвътре и отвън със сол и черен пипер и се пълни със сместа.
8
Пълнена пъстърва 8
Поставя се в тава, застлана с пергаментова хартия, полива се със зехтин и се пече 10–15 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (8)
8.
Изпрати
лично съобщение

19.08.2021
Много вкусно и бързо за приготвяне
7.
Изпрати
лично съобщение

25.02.2017
Много вкусна рибка, определено ми стана любима рецепта! ☺
6.
Изпрати
лично съобщение

24.03.2016
Много сочна и вкусна :)
5.
Изпрати
лично съобщение

05.03.2016
много лесна и бърза рецепта , но и вкусна :) ако добавите и орехи става страхотно :)
4.
Изпрати
лично съобщение

02.03.2016
Добре се получи
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


222 ДУШИ ОНЛАЙН
Liya се регистрира в сайта.
sisi_ml коментира рецептата Бърз тутманик без втасване
Йорданова се регистрира в сайта.
Константина Христова се регистрира в сайта.
Denitsa Petrova се регистрира в сайта.
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: