Печен качамак с доматен сос
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2017 Разбира се, че ястието е добро и без сос, но сосът му придава завършеност и е последният щрих към по-добра консистенция. Получил се е по-гъст от количеството брашно. Опитайте следващият път с 1 супена лъжица или 2 равни без връх.
При всички случаи изглежда вкусно:)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2017 Хубава рецепта, но не знам защо сосът ми стана много гъст, мисля че и без него е достатъчно добро ястието.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...