Пържени царевични пръчици "Сурожитос"
Лора и Стоян
8 печени чушки сокът от 1/2 лимон 1 щипка лют пипер 1 ч. л. сол 4-6 с. л. зехтин 20 г сусамов тахан 7-8 стръка магданоз 3-4 скилидки чесън 2 патладжана домат за гарниране |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...