Телешки кюфтенца с пържено зеле
Лора и Стоян
![]() |
1 1/2 кг камби 1 с. л. брашно 1 белтък прясно мляко 1 щипка риган 1 щипка босилек индийско орехче галета олио 30–40 г кашкавал 40 г краве масло 1 домат 1/2 пиле 1 морков 1 глава лук 1 стрък целина няколко зърна черен пипер 100–150 г царевица 2 стръка зелен лук 1 стрък целина със стъблото 1 щипка сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...