Телешки винен кебап
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2017 Много вкусни, любими на всички вкъщи и на гостите ни.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2015 Аз ги панирах с корнфлейкс!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
10.06.2015 Изпекох ги! 4 пилешки цели бутчета. Дивия лук замених със сушен риган и в сухата панировка добавих още млян бял пипер + инд.орехче + сух джинджифил + куркума + сумак + къри на прах. А в мократа смес замених сос Уочестър (поради липса в момента) с Унисос. Прибавих от мен няколко капки олио в майонезената смес. Пекох вентилатор, но след първите 25 мин - обърнах бутчетата. Общо пекох около 70 мин (на печка Горение). И тъй сато ми остана от мократа панировка я употребих за сос като добавих кофичка кисело мляко и разбърках. Сервирах горещи бутчета със студен майонезено-млечен сос. Браво на Лора и Стоян!:)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2015 аз го правя по-просто,и става достатъчно вкусно
Крилца без връхчетата-те са за Маца
майонеза -достатъчно солена и затова не осолявам крилцата
и галетата естествено,нататък е ясно-мажеш на богато,отъркулваш в галетата да покрие до последния милиметър и хоп във загрятата на 220 фурна за 45 мин-моята е без вентилатор.Сименс на 30 години,но не я сменям за новите еднодневки за нищо на света,да ви е ....солено:-),но не много,че не е полезно
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2015 Много са вкусни! :-)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...