Паста с пилешко рагу и домати

Дата: 08.06.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г талиатели
250 г пилешка пържола от бут (без кожа)
250 г пилешко филе
150 г чери домати
100 г сирене „Пармезан“
150 мл червено вино
80 мл зехтин
4 скилидки чесън
1–2 домата (белени)
1/2 връзка босилек
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Паста с пилешко рагу и доматиПилешкото месо се смила в месомелачка на едрата решетка.
2
Паста с пилешко рагу и домати 2Чесънът се накълцва. В подходящ съд се загрява зехтинът, слагат се каймата и чесънът, посоляват се и се оставят да се запържат.
3
Паста с пилешко рагу и домати 3Налива се виното и се разбърква. След 2–3 минути се слагат обелените и нарязани на кубчета домати.
4
Паста с пилешко рагу и домати 4Добавя се половината от накълцания босилек, овкусява се със сол и черен пипер. Наливат се около 200 мл вода и се готви около 20 минути на много слаб огън.
5
Паста с пилешко рагу и домати 5Талиателите се сваряват в подсолена вода до степен ал денте. Прехвърлят се при соса.
6
Паста с пилешко рагу и домати 6Добавят се и разполовените чери домати. Разбърква се.
7
Паста с пилешко рагу и домати 7Талиателите се сервират с останалия накълцан босилек и с настърган пармезан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Алевтина Сысуева се регистрира в сайта.
slaitoni се регистрира в сайта.
Mariqn Xristov се регистрира в сайта.
Цветелина Сребрева се регистрира в сайта.
Noelle Lim се регистрира в сайта.
Elka Spiridonova коментира рецептата Паста с пушена сьомга
Венциела Миринска се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Спагети \"Болонезе\"
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта