Прясна паста с пате от пилешки дробчета
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
400 г талиатели 100 г топено сирене 10 гъби 300-400 г свинско пушено месо (бекон) 1 глава лук 2 стръка зелен лук 200 г заквасена сметана 200 мл готварска сметана 50 г сирене „Пармезан“ 2-3 скилидки чесън зехтин сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2021 Станаха много вкусни ,пак ще повторя.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...