Суфле от кашкавал
Лора и Стоян
500 г пилешки дробчета 2-3 щипки куркума 1 ч. л. чубрица 3-4 с. л. соев сос 1 пакетче желатин 1 пилешки бульон 4-5 стръка магданоз 1 глава лук 1 печена червена чушка 2 скилидки чесън 2 кисели краставички 4 яйца 30-40 г масло черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...