Копривени мъфини с плънка от сирене и бекон
Лора и Стоян
600 г патешки дроб 1 ананас (6–8 шайби) 2 портокала 200 мл бренди 40 г краве масло 1 ч. л. царевично нишесте 1 с. л. кафява захар „Демерара“ 1 звезда анасон сол и черен пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2021 Бих намалила грамажа на порциите.
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2013 Невероятен стана!!!!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...