Малфати с доматен сос
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2017 Наистина различна рецепта, но май пак се изложих, защото не сложих точното оризово вино „Мирин“, а обикновено "Мерло". Бутилката се наклони и вместо 2 с. л. се изляха около 5. ))) Така моето ястие се опиянчи и придоби прекрасен винено червен цвят. И пак си беше вкусно. )))
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...