Кекс с круши и марсала
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2020 Последвах съвета на Красимир и също го направих с тесто за тарт, перфектен десерт за Коледните празници! :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2019 Много вкусно се получава.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2017 Направих го с тесто за тарт вместо корите и стана страхотно!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2015 Като загряваме предварително формата с подвижно дъно, в която приготвяме пая, се застраховаме, че корите отдолу ще се изпекат добре, иначе има опасност да станат глетави.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2015 Каква е идеята от това \"Фурната, заедно с тавата, се загрява\" ???
После пък се изрязват корите с шаблон същата тава ? Въобще не става ясно в кой момент се използва загрятата тавичка? Иначе е лесна и щом е с тиква - вкусна рецепта. По тази рецепта могат да се приготвят пайове с кори за баница и с други печени и пюрирани меки плодове. Надявам се все пак да отговорите за нагряването на тавичката!
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...