Пълнени пъстърви
Нашите кулинари





| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2015 Направих сос със домати,риган,босилек и чесън,с малко лук.После подготвих скумрията-измих я и я почистих,посолих я от двете страни със сол и черен пипер,а в корема й сложих нарязан на колелца лимон и стрък босилек.Налях отгоре соса,а за канапе сложих кръгчета лук по дъното на тавичката. :)
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...