Сочен шоколадов кейк без брашно
Нашите кулинари





| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Яйцата стояха поне 4-5 часа навън , но предполагам че е от разликата в температурата както вие казвате , защото малко след като сложа горещото прясно мляко се пресича и въобще не ми се сгъстява. Ама си го прецедих и никой неразбра че се е пресякло и на всички много им хареса.Благодаря за отговора ;-))))
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Причините може да са различни. Добре е яйцата да са оставени на стайна температура 2-3 часа преди да се използват. Разликите в температурите много често предизвиква пресичане. Също така може млякото да не е с добро качество. И е важно да се бърка непрекъснато до сгъстяване на соса.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих рецептата и ябълките станаха страхотни,но крема ми се пресече.Реших да го направя още веднъж и пак се пресече.Къде може да бъркам-следвах точно рецептата ;-)
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...