Спагети от тиквички
Нашите кулинари







| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2016 Провансалската подправка прави вкуса на месото по-различен от традиционния вкус на печено агне. На мен много ми допадна!
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2016 Имах плешка и използвах само подправките.Пекох 3 часа с фолио,добавих ориз и пекох още 45 мин.Стана разкошно.Дори децата го харесаха,макар че те не обичат агнешко.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 30.04.2016 Вкусно :)
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...