Патладжанен сандвич с кашкавал
Лора и Стоян
200 г пилешки гърди 3 с. л. зехтин листата от 1-2 клонки пресен риган листата от 3-4 клонки прясна мащерка 2 стръка пресен лук 2 ивици бекон (20 г) 100 г кашкавал 200 г печурки 200 г заквасена сметана масло за намазване риган, черен пипер и сол на вкус 1 пакет точени кори 1 пакет фетучини 80 г бекон 2 с. л. балсамов оцет |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2014 Много вкусни, в плънката добавих и топено сирене! заместих заквасената сметана със животинска течна! Бързи за приготвяне, подходящи за гости, да се изпекат непосредствено преди сервиране стават много бързо! Препоръчвам
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...