Пролетна геренска гозба

Дата: 10.10.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г люти чушки
100 мл прясно мляко
2 с. л. брашно
олио за пържене
3-4 с. л. олио
1 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Пролетна геренска гозбаЧушките се пържат 2-3 минути в сгорещеното олио, след това се сипва брашното и се изчаква да се позапържи.
2
Пролетна геренска гозба 2Налива се млякото и се бърка непрекъснато, докато се получи каша.
3
Пролетна геренска гозба 3Олиото за запръжката се загрява, сипва се червеният пипер и се разбърква. Запръжката се сипва в кашата, разбърква се и се сервира.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Яна Симова се регистрира в сайта.
KREMCHO коментира рецептата Пицата на Ивана и Алекс
Малинка коментира рецептата Хляб на балони
Десислава публикува рецептата Бонбони „Рафаело“
Десислава публикува рецептата Шкембе чорба
Юлия Минчева се регистрира в сайта.
Avror публикува рецептата Памук погача
Диляна Петкова коментира рецептата Баски ванилов пай
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта