Пролетна геренска гозба

Източник: Бон Апети
Дата: 10.10.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г люти чушки
100 мл прясно мляко
2 с. л. брашно
олио за пържене
3-4 с. л. олио
1 ч. л. червен пипер


Начин на приготвяне:
1
Пролетна геренска гозба
Чушките се пържат 2-3 минути в сгорещеното олио, след това се сипва брашното и се изчаква да се позапържи.
2
Пролетна геренска гозба 2
Налива се млякото и се бърка непрекъснато, докато се получи каша.
3
Пролетна геренска гозба 3
Олиото за запръжката се загрява, сипва се червеният пипер и се разбърква. Запръжката се сипва в кашата, разбърква се и се сервира.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: