Риба "Уелингтън"

Дата: 04.07.2002
Източник: Бон Апети
Риба
 
Необходими продукти:
800 г риба треска
черен пипер
1 ч. л. червен пипер
1 яйце (за намазване)
2 патладжана
2-3 стерилизирани чушки (около 300 г)
3 едри глави лук
1 пакет бутер тесто
50 г масло
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Риба Лукът се нарязва на колелца и се разделя на отделни шайби. Запържва се на тих огън под капак до златисто около 15 минути. Патладжаните се изпичат на скара. След това се обелват и се нарязват на ивички.
2
Риба Рибата се почиства от кожата и костите. Овкусява се със сол, черен и червен пипер. Чушките се разрязват на две.
3
Риба Рибата се поставя по ширината на тестото, върху нея се слагат чушките, посолява се, поставят се патладжаните, поръсва се със сол, накрая се слага лукът и отново се посолява.
4
Риба Краищата на тестото се намазват добре с разбито яйце, оформя се руло. Поставя се в намаслена и набрашнена тава и се намазва обилно с яйце. Пече се до готовност в предварително загрята до температура 220 градуса фурна.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


171 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта