Рибена чорба

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Рибена чорба
 
Необходими продукти:
1 филе от бяла риба
2 ч. л. сол
3-4 с. л. зехтин
1-2 клонки целина
10-12 стръка магданоз
1 люта чушка
1 глава лук
2 картофа
2 моркова
6-7 пресни печурки
1 лаврак
1 пъстърва
1 ч. л. девесил
 

Начин на приготвяне:
1
Рибена чорбаРибите се сваряват в подсолена вода. Пъстървата и лавракът се почистват от костите и кожата.
2
Рибена чорба 2Гъбите, лукът, морковите и обелените картофи се нарязват и се слагат да се варят в прецедения рибен бульон. Добавят се зехтинът, девесилът, солта и лютата чушка.
3
Рибена чорба 3Връща се рибата, долива се вода, ако е необходимо, и се вари още 10 минути. Накрая се поръсва с нарязаните магданоз и целина.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

28.03.2014
Да много ,хубава рибена чорбичка ,аз много обичам рибена чорба и, също така я приготвям и тази ще направя,като си купя рибата.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


228 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта