Рибена салата с нахут

Източник: Бон Апети
Дата: 10.02.2003
Рибена салата с нахут
 
Необходими продукти:
сок от 1/2 лимон
сол и черен пипер на вкус
200-250 г консервирана скумрия
200 г кисели краставички
1 ч. ч. нахут
1 глава лук
100 г майонеза
1 с. л. кисело мляко
1 ч. л. горчица
3-4 стръка копър (ситно нарязан)
1/2 ч. л. естрагон (сух)


Начин на приготвяне:
1
Рибена салата с нахут
Нахутът се залива с хладка вода и се сварява. След това се отцежда и се охлажда.
2
Рибена салата с нахут 2
Краставичките се нарязват на ивички и заедно с лука се смесват с нахута и отцедената от мазнината и накъсана на малки парченца риба.
3
Рибена салата с нахут 3
В лимоновия сок за няколко минути се накисва естрагонът, след което се добавят останалите съставки за дресинга и се разбъркват с тел. Салатата се овкусява с дресинга и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: