Макаронена салата с маслини и грах
Лора и Стоян
![]() |
200-250 г консервирана скумрия сок от 1/2 лимон 1/2 ч. л. естрагон (сух) 3-4 стръка копър (ситно нарязан) 1 ч. л. горчица 1 с. л. кисело мляко 100 г майонеза 1 глава лук 1 ч. ч. нахут 200 г кисели краставички сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...