Спаначени кюфтета
Лора и Стоян
300 г булгур 4 малки тиквички (различни цветове) 1 глава лук 1 скилидка чесън 1 връзка див лук 1 връзка магданоз 1 връзка копър 150 г крем сирене 80 г краве масло 60 г сирене „Пармезан“ 30 г сушени домати (от буркан) 30 мл зехтин (+ за намазване) 1 л пилешки бульон сол и черен пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2020 Много вкусно ястие. След като сервирах,сложих капки лимон,по препоръка на Веселина Василева. Чудесно съчетание!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.08.2018 Много добра комбинация, учуди ме вкуса - чудесно балансиран, харесвам сирена, масло и това в ризото с булгур се оказа сполучливо. Малко лимонов сок като добавка свърши чудесна работа.
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...