Пържено свинско бонфиле
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2022 Много богато и с дълбочина на вкуса ястие. При мен единствено бульонът беше малко в повече като количество, бих опитала следващия път със стотина мл. по-малко от даденото в рецептата. Малко по сготвено от "ал денте" се получи, на границата с развареното. Но вкусът е ммм! Благодаря за предложението.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2022 Изглежда много вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2021 На мен и детето ни хареса, но който не е фен на ориза....
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2021 Вкусно!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2017 Много вкусна и бърза рецепта.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...