Андалуска оризова салата
Лора и Стоян
![]() |
1 глава алабаш 1 стрък пресен чесън (1 скилидка) 2–3 с. л. олио 1 к. ч. кисело мляко 250 г спанак 1/2 ч. л. захар 1/2 ч. л. сол 1 ч. л. настърган хрян 2 с. л. малинов оцет (ябълков) 6 с. л. олио 1 глава червено цвекло (500 г) 2–3 с. л. сок от лимон 5–6 с. л. зехтин (500 г) 1 шепа орехови ядки |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...