Салата с тученица и кълнове
Лора и Стоян
за аранчините: 300 г ориз „Арборио“ 150 г пилешко филе 80 г сирене „Пармезан“ 40 г краве масло 800 мл зеленчуков бульон 150 мл бяло вино 40 мл зехтин (+ за намазване) 2 печени червени чушки 2 скилидки чесън 1/2 връзка див лук 4 стръка мащерка 2 яйца сол и черен пипер на вкус брашно и галета за овалване | за салатата: 20 г пресен джинджифил 2 розови домата 2 краставици 1 червена люта чушка 1 зелена чушка 1 връзка кориандър 4 с. л. сусамово олио 2 с. л. светъл соев сос |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2016 Да, Клара, няма проблем да престоят в хладилник.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.08.2016 може ли да престоят аранчините преди да се опекат и овалят в брашното няколко часа в хладилника или задължително като се оформят трябва да се изпекат?
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...