Морска салата
Лора и Стоян
4 патладжана (750 г) 1 стрък пресен лук 2 стръка копър 2 стръка магданоз 3 скилидки чесън 2 шепи сушени гъби (200 г стерилизирани горски гъби) 30-40 мл лимонов сок 100-120 мл зехтин бял пипер на вкус 1 щипка чесън на прах 1/2 ч. л. кимион 1/2 ч. л. червен пипер 1 ч. л. сол 1/2 ч. ч. прясно мляко 1 ч. ч. пшенично брашно 1 ч. ч. едро царевично брашно 1 яйце 1 салата "Айсберг" 1-2 с. л. зехтин за пържене |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...