Салата от аспержи със скариди
Лора и Стоян
400 г цвекло 1 с. л. боров мед 1 с. л. дижонска горчица 2-3 с. л. ябълков оцет 2-3 стръка пресен копър 80 мл зехтин 10 листа цикория 10 листа зелена салата 100 г сирене 1 с. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...