Козуначен пудинг
Нашите кулинари





| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 ясно,аз сметаната въобще не съм я била.благодаря много и за рецептата,страхотен десерт за свети валентин с малиново сърце:)
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Анна, единствената причина за която се сещаме е, че сметаната трябва да е добре разбита, т.е. да е пухкава и гъста. Това не е добре описано в рецептата и веднаага ще се коригираме. Сигурни сме, че при втори опит десертът ще стане перфектен:)
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 стана уникално вкусно,но крема ми се полу4и много течен и си го хапвахме от купичките,така и не разбрах защо..
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...