Агнешки главички по воденичарски
Лора и Стоян
![]() |
1 кг кайма 2 домата 1 к. л. червен пипер (лют) 1 к. л. кимион 1 1/2 к. л. червен пипер 2 к. л. сол 2 патладжана 1/2 връзка магданоз 2 скилидки чесън 2 жълтъка 4–5 филии стар хляб 1 глава лук 2–3 чушки |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.02.2018 а?
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2014 Този вкус много ми прилича на патладжан-кебапа, дето ме черпиха в Истанбул. Заслужава си да го опитате.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...